Diamantmeubelen

Zweefdeurkast Ruga

785

Vragen? Neem contact op
SKU N/A Categorieën , ,

Beschrijving

Zweefdeurkast Ruga

De zweefdeurkast Ruga is een perfecte combinatie van functionaliteit en stijl, ontworpen om naadloos in elke moderne slaapkamer te passen. Verkrijgbaar in twee royale afmetingen, 226x210x62 cm (BxHxD) en 271x210x62 cm (BxHxD), biedt deze kast voldoende opbergruimte voor al je kleding en accessoires.

Kleurenopties:

  • Wit met biezenglas wit: Deze frisse en tijdloze combinatie zorgt voor een heldere uitstraling in je slaapkamer, waardoor de ruimte groter en lichter aanvoelt.
  • Grijs metallic met biezenglas basalt: De moderne grijze metallic kleur in combinatie met het strakke basaltglas geeft je kamer een stoer en eigentijds karakter.
  • Taupe (Champagne) met biezenglas champagne: De warme, zachte tint van taupe met het elegante champagneglas creëert een luxe en uitnodigende sfeer in je interieur.

Kenmerken:

  • Ruime opbergmogelijkheden: De kast is uitgerust met twee legplanken en twee kledingroeden, waardoor je gemakkelijk al je kleding netjes kunt organiseren.
  • Stijlvolle zweefdeuren: De zweefdeuren zorgen niet alleen voor een moderne uitstraling, maar ook voor extra gemak in kleinere ruimtes, omdat ze geen extra ruimte in beslag nemen bij het openen.
  • Hoogwaardige materialen: De Ruga kast is vervaardigd uit duurzame materialen die zorgen voor een lange levensduur en een verfijnde afwerking.

 

Met zijn elegante ontwerpen en praktische functies is de zweefdeurkast Ruga de ideale aanvulling op elke slaapkamer. Voeg een vleugje stijl en organisatie toe aan je huis met deze prachtige kast.

Extra informatie

Merk

Afmeting

,

Kleuren

, ,

Garantie termijn

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Vragen? Neem contact met ons op