Diamantmeubelen

Algemene voorwaarden

verzekerd van een veilige aankoop!

Algemene voorwaarden diamantmeubelen.nl

Artikel 1. Garantie
1. Op onze gehele collectie geven wij een jaar garantie. De garantie bestaat uit een een jarige volledige garantie volgens de Centrale Branche Vereniging Wonen 2. Normale gebruiksverschijnselen zoals bijvoorbeeld pilling, verkleuring, plooivorming, scheuren en het werken van houten meubel vallen buiten deze garantie.
3. Bij een geschil over de garantie zijn beide partijen geoorloofd een onafhankelijke expert in te schakelen. Daarnaast kan de consument de Geschillencommissie Wonen inschakelen.
4. Bij show en/of outlet modellen wordt geen garantie gegeven omdat deze al in gebruik genomen zijn en/of worden uitverkocht met korting.
5. Een defect bij aflevering dient binnen acht dagen per e-mail inclusief foto te worden ingediend.
6. Helaas kan er altijd iets mis gaan, natuurlijk herstellen wij dit dan. Wel moet je ons drie keer de gelegenheid geven om eventuele gebreken te herstellen.
7. Soms is het beter als de fabrikant de klacht afhandelt, daarom kunnen wij deze in sommige gevallen inschakelen. Natuurlijk blijven wij verantwoordelijk.

Artikel 2. Bestelling
1. Alle wijzigingen dienen schriftelijk te gebeuren. Bij voorkeur per e-mail.
2. Wij hebben het recht om de bestelling of een deel hiervan niet te accepteren.

Artikel 3. Levertijd
1. Omdat veel van onze producten op bestelling gemaakt worden, zijn de aangegeven levertijden verwachtingen.
2. Producten kunnen eerder geleverd worden dan de verwachte levertijd. Mocht je dit niet willen dan kan je dit natuurlijk aangeven.
3. Na de verwachte levertijd hebben wij nog een extra termijn van een maand om te leveren.
4. Bij foutieve leveringen worden zo snel mogelijk hersteld. De levertijd wordt dan (helaas) verlengd.

Artikel 4. Levering
1. Als een bestelling uit meerdere artikelen bestaat, wordt dit in één keer bezorgd.
2. Wij brengen de meubelen eventueel naar binnen. Dit is een extra service.
a. Omdat het binnen brengen van meubelen uw verantwoordelijkheid is, zijn wij niet aansprakelijk voor schade (muren, vloeren, lampen, etc.). Natuurlijk doen wij voorzichtig en blijven wij aansprakelijk voor schade aan de meubels zelf. Bij obstakels tijdens het leveren zullen wij de producten leveren tot de deur. 
b. Via de trap bezorgen wij de meubels tot en met de 3e etage. Er moet dan genoeg ruimte zijn en het meubel mag niet te zwaar zijn.
d. Bijkomende kosten van een eventuele verhuislift, glaszetter en/of takel zijn voor uw rekening!
3. Natuurlijk kunnen wij meerdere keren bij je langs komen, wel rekenen wij dan extra kosten.
4 Meubelen opslaan:. Gratis opslag is mogelijk tot maximaal één maand na de uiterste levertermijn. Daarna wordt er 20 euro per maand in rekening gebracht.
5. Showroom, outlet en/of voorraad modellen dienen binnen twee weken te worden afgenomen.

Artikel 5. Prijs en betaling
1. De artikelen worden geleverd tegen de prijzen die gelden op het moment van aankoop. 2. Het volledige bedrag dient voor of tijdens de levering betaald te zijn Mocht er iets bij aflevering niet in orde zijn kan voor een deel van de levering, uitstel van betaling verleend worden tot het moment, dat de levering in orde is. 3. Wij blijven volledig eigenaar van aangekochte meubels totdat deze volledig betaald zijn. 4. Bij het niet nakomen van de betalingsverplichtingen door de klant, wordt het totaalbedrag verhoogd met tien procent (excl. incassokosten). 5. Bij annulering van producten die zijn uitgesloten van herroepingsrecht, wordt vijftig procent van de aankoopsom in rekening gebracht. 6. Gereserveerde artikelen met een aanbetaling worden niet terugbetaald. 7. Showroom artikelen kunnen niet worden teruggebracht of omgeruild. Ook is er geen garantie voor showroom producten en wordt de aanbetaling niet terugbetaald.

Artikel 6. Herroeping
1. Consumenten mogen artikelen binnen 30 dagen retourneren als deze niet uitgezonderd zijn van herroepingsrecht en op afstand besteld zijn.
2. Als je van het herroepingsrecht gebruik wilt maken dien je zorg te dragen dat de verpakking bewaard wordt en dien je zorgvuldig met het product en verpakking om te gaan. Bij schade of het ontbreken van de verpakking of onderdelen kunnen wij kosten in rekening brengen.
3. De kosten van het retourneren van een artikel zijn voor de consument.

Artikel 7. Website en informatie
1. Niets van deze website mag door derden zonder toestemming van Diamant Meubelen worden gebruikt.
2. Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de site aangeboden informatie.
3. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
4. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie.
5. De getoonde maten zijn ter indicatie en kunnen bij het uiteindelijke product plusminus drie procent afwijken.

Alle rechten voorbehouden aan:
Diamant Meubelen.
Admiraal Helfrichlaan 30-40
3527KV Utrecht
BTW nummer: NL-002008158.B79
KvK-inschrijfnummer: 56354177Intresse in dit product neem contact op