Diamantmeubelen

FAQ

Bezorgen jullie de producten thuis?

Onze producten kunnen bezorgd en afgehaald worden. Aan het afhalen zijn uiteraard geen kosten verbonden. We hebben onze eigen bezorgdienst in Nederland en België*, maar bezorgen ook veel (kleinere) artikelen met de pakketdienst. Een aantal artikelen worden gratis thuisbezorgd, bij andere vragen wij hiervoor een vergoeding. Deze is afhankelijk van de afmetingen van het artikel en het type bezorging.

Wat kan je verwachten van onze eigen bezorgdienst?

Bij aflevering van de artikelen zorgen onze eigen vakkundige mensen ervoor dat de artikelen op de juiste plaats worden neergezet en uitgepakt. In de meeste gevallen monteren wij het meubel en nemen wij het restafval direct mee. We controleren de artikelen samen en als alles klopt reken je af. De betaling kan via ons mobiele PIN apparaat. **

*Met uitzondering van de Waddeneilanden en een aantal postcodegebieden in België. ** Bij het naar binnen brengen, zijn er wel een aantal voorwaarden van toepassing.

Wat is de levertijd van een niet voorradig product?

De levertijd van een product dat niet voorradig is varieert per product type daarom gaan wij bij Diamant Meubelen standaard uit van een levertijd van maximaal 10 weken afhankelijk van waar het product vandaan moet komen komt het product uit Europa dan hanteren wij een levertijd tussen de twee en 6 weken, gaat het om een product buiten Europa dan hanteren wij een levertijd tussen de 6 en 10 weken.

Hoe weet ik dat mijn bestelling binnen is?

Zodra je bestelling bij ons binnen is, nemen wij contact op. Als de bestelling door onze eigen bezorgdienst wordt bezorgd, plannen wij gelijk een afspraak met jou in voor de levering.

Ik vraag mij af of mijn meubel naar boven past. Moet ik ergens rekening mee houden?

Bepaalde meubels zijn erg groot en worden in één geheel geleverd. Als je een draaitrap hebt of een smal trappenhuis, is het vaak moeilijk in te schatten of je meubelen via de trap naar boven gaan. Ook een lift is niet altijd geschikt om je meubelen naar boven te brengen. De meeste meubels met een lengte boven de 200 cm, passen niet meer in een (kleine) lift. Als je twijfelt of je meubelen naar boven kunnen worden gebracht, dan adviseren wij om contact op te nemen met onze afdeling planning. Als het niet mogelijk is om via de trap of met de lift je meubelen naar boven te brengen, dan kan het ook nog met een verhuislift. De kosten hiervan komen echter wel voor jouw rekening en deze verschillen per regio. Informeer van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

Is levering in het buitenland mogelijk?

Ja, levering in het buitenland is vaak ook mogelijk. De kosten variëren per land. Je kunt hiernaar informeren bij onze afdeling planning.

Moet ik helpen tillen als mijn bestelling wordt bezorgd?

Bij onze eigen bezorgdienst komen twee medewerkers bij jou bezorgen. Deze zetten het meubel dan gelijk op de juiste plaats.

 

Ruilen en Retourneren

Heb je een product via het internet of de telefoon besteld en ben je toch niet helemaal tevreden? De kosten van het retourneren zijn wel voor jezelf, natuurlijk mag je het ook zelf komen langsbrengen. Veel van onze producten kunnen binnen 30 dagen geretourneerd worden. Sommige producten zijn uitgezonderd. Wel zijn er een aantal voorwaarden, zorg bijvoorbeeld dat de originele verpakking bewaard blijft.

Hoe retourneer je een artikel?

Download het retoursformulier. Vul het retoursformulier in en verpak het samen met het artikel.Verstuur het pakket binnen 30 dagen na ontvangst op jouw manier naar ons toe, de kosten van het retourneren zijn voor jezelf. Natuurlijk mag je het ook zelf in onze winkel langs brengen. Eventueel kunnen wij het artikel ook komen ophalen, hier zijn wel € 100,- ophaalkosten aan verbonden.
Je ontvangt het bedrag binnen 14 dagen terug.* 

Voorwaarden en uitzonderingen bij het retourneren

  • Verzilverde cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd.
    Producten die je zelf specificeert en op maat gemaakt worden kunnen niet worden geretourneerd.

  • Dekbedden en matrassen die uit de verpakking zijn kunnen niet worden geretourneerd i.v.m. hygiëne.

  • Extra diensten die wij verlenen zijn uitgezonderd, dit zijn bijvoorbeeld de montagekosten.

  • Bij betalingen met cadeaubonnen zal het bedrag dat met een cadeaubon is betaald ook als cadeaubon worden teruggegeven.

  • Als je het product al gebruikt hebt maar het toch niet aan je wensen voldoet geven wij nog steeds de 30 dagen bedenktijd. Maar bij zichtbare gebruikssporen, het missen van onderdelen of een kapotte of ontbrekende verpakking heb je geen recht op het volledige aankoopbedrag. Wel krijg je dan nog een deel van het aankoopbedrag terug, dit hangt af van de staat van het product en verpakking

*Een betaling voldaan met een creditcard wordt binnen 14 dagen terugbetaald. Echter kan de verwerking door uw creditcardmaatschappij tot 20 dagen duren.

Kan ik mijn bestelling nog anuleren?

Wil je de bestelling die je hebt geplaatst toch wijzigen of annuleren dan kun je dit doen door contact op te nemen met onze klantenservice via sales@diamantmeubelen.nl. Wel kan het zo zijn dat er extra kosten aan verbonden zijn, bijvoorbeeld omdat het product voor jou op bestelling gemaakt wordt.

Wat kan ik doen als mijn product niet correct/compleet geleverd is?

Je kunt onze serviceafdeling bellen op nummer 030-2926220 of WhatsApp 0631-157234. Je kunt ook direct een mail sturen naar service@diamantmeubelen.nl onder vermelding van je ordernummer en liefst met een foto van het gebrek. Vervolgens bekijken wij zo snel mogelijk hoe dit opgelost kan worden en nemen wij contact met je op.

 

Hoe gaan jullie met mijn gegevens om?

Diamant Meubelen respecteert de privacy van iedere gebruiker op onze website en uiteraard ook in onze winkel, daarom behandelen wij alle persoonlijk gegevens die je aan ons verschaft zeer vertrouwelijk. Bekijk onze Privacy Beleid voor meer informatie.

Webshop Keurmerk
Het Webshop Keurmerk is het keurmerk voor webshop. Het is het grootste, erkende Keurmerk van Nederland. Wij staan onder onafhankelijk toezicht van deze stichting. Bij de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische zaken kreeg het Webshop keurmerk een 10 van de 10.

Zijn de genoemde prijzen inclusief BTW?

Alle prijzen die op deze website vermeld staan zijn prijzen inclusief 21% BTW.

Vragen jullie een aanbetaling?

Plaats je jouw bestelling bij ons in de winkel? Dan hoef je geen aanbetaling te doen. Plaats je jouw bestelling in onze webshop, telefonisch of per mail? Dan vragen wij een vooruitbetaling of een aanbetaling van minimaal 10% (afhankelijk van het artikel).

 

Hoe werkt de betaling in de webwinkel?

Bij Diamant Meubelen kun je voor verschillende betaling methodes kiezen o.a betaling via Ideal. Als je een bestelling hebt geplaatst in de webwinkel dan word je gevraagd om via Ideal de bestelling af te rekenen tijdens dit proces wordt ook gevraagd naar persoonlijk informatie zoals je mail adres hier wordt de bevestiging van je bestelling en betaling naar toe verzonden.

Kan ik ook per Bank betalen?

Ja, dit is mogelijk. Wel vragen wij je dan om minimaal 3 dagen voor de bezorging te betalen. Wij hebben dan de tijd om na te gaan of je betaling bij ons is binnengekomen, zodat we je meubels op de afgesproken dag kunnen bezorgen.

 

Is het ook mogelijk om uitgesteld te betalen?

Het volledige bedrag moet voldaan worden op het moment van leveren. Wel kan er in termijnen betaald worden. Omdat sommige producten een lange levertijd hebben, kan er in deze periode in termijnen betaald worden.

Kan ik bij aflevering pinnen?

Ja, al onze bezorgers hebben een mobiele PIN automaat bij zich. Er is vaak wel een maximum PIN bedrag per dag, afhankelijk van jouw bank. Als je een bedrag hoger dan € 1.000,- wilt pinnen, dan adviseren wij je om jouw maximum PIN bedrag na te kijken, zodat je deze limiet eventueel voor één dag kunt verhogen om een groter bedrag te kunnen pinnen.

 

Kan ik gratis parkeren bij jullie winkel?

Als klant van Diamant Meubelen kun je gratis parkeren voor de deur of op het eigen parkeerterrein (weekdagen 09:00 – 14:00).

Bezorgen en Afhalen

Onze producten kunnen bezorgd en afgehaald worden. Aan het afhalen zijn uiteraard geen kosten verbonden.

We hebben onze eigen bezorgdienst in Nederland en België*, maar bezorgen ook veel (kleinere) artikelen met de pakketdienst. Een aantal artikelen worden gratis thuisbezorgd, bij andere vragen wij hiervoor een vergoeding. Deze is afhankelijk van de maat van het artikel en het type bezorging.

Wat kun je verwachten van onze eigen bezorgdienst:

Bij aflevering van de artikelen zorgen onze eigen vakkundige mensen ervoor dat de artikelen op de juiste plaats worden neergezet en uitgepakt. In de meeste gevallen monteren wij het meubel en nemen wij het restafval direct mee. We controleren de artikelen samen en als alles klopt reken je af. De betaling kan via ons mobiele PIN apparaat

De waardering van diamantmeubelen.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.
Vragen? Neem contact met ons op