Verlengtafel Connor

1.655

Vragen? Neem contact op
SKU N/A Categorieën , ,

Beschrijving

Verlengtafel Connor

De eettafel Connor is een ware blikvanger die zowel stijl als functionaliteit biedt. Met zijn elegante ontwerp en indrukwekkende afmetingen is deze tafel perfect voor het creëren van een prachtige eetruimte waarin je gasten kunt ontvangen en genieten van heerlijke maaltijden.

De Connor eettafel heeft een afmeting van 180x76x98 cm, wat al ruimte biedt voor een comfortabel diner met het gezin. Maar wanneer je behoefte hebt aan extra zitplaatsen, kun je de tafel eenvoudig verlengen. Met de verlengstukken aan de uiteinden van 50 cm kan de tafel worden uitgebreid tot een indrukwekkende lengte van 280x76x98 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor grotere gezelschappen.

Het bovenblad van de Connor tafel is vervaardigd uit hoogwaardig keramiek van 4 mm dik, dat met zorg is gelijmd op een getemperd glasblad van 8 mm dik. Dit resulteert in een duurzaam en stijlvol blad dat bestand is tegen krassen, hitte en vlekken. Je kunt kiezen tussen de kleuren antraciet of black & gold voor het keramische blad, waardoor je de tafel kunt afstemmen op jouw persoonlijke smaak en interieur.

Het pootstel van de Connor eettafel is gemaakt van stevig zwart metaal, wat niet alleen zorgt voor een moderne uitstraling, maar ook voor stabiliteit en ondersteuning.

De Connor eettafel wordt gedemonteerd geleverd, waardoor het gemakkelijk te vervoeren is en je het eenvoudig kunt monteren in jouw eetruimte.

Met de eettafel/verlengtafel Connor haal je een prachtige en praktische tafel in huis. Het keramische bovenblad, verkrijgbaar in de kleuren goud of antraciet, geeft een luxe uitstraling aan je eetruimte, terwijl de verlengmogelijkheid ervoor zorgt dat je altijd voldoende zitplaatsen hebt voor gasten. Geniet van de combinatie van stijl en functionaliteit met de Connor eettafel.

Extra informatie

Merk

Kleuren

Antraciet, Zwart & goud

Kleuren

,

Afmeting

Bovenblad

Keramisch 4 mm gelijmd

Glasblad

8 mm Getemperd

Pootstel

Metaal zwart

Garantie termijn

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Vragen? Neem contact met ons op